Eiendomsinvesteringer
på Tenerife

På Kanariøyene finner du ikke bare ett eiendomsmegler-firma, men ett helt eiendomsmeglernett til din tjeneste. Eiendomsmeglerfirmaene som opererer på Tenerife og som samarbeider med oss, er drevet av eller representert av skandinavere. De har lang erfaring og meget god kjennskap til markedet og dets muligheter i lokalområdet. Meglerne som driver eller representerer disse eiendomsmeglerbyråene, har i tillegg stabile og anbefalte kontakter som f.eks. konstruksjonsfirmaer, tekniske eksperter, prosjektansvarlige, banker, skattekonsulenter og advokater, noe som kan være til stor fordel for deg som kunde.
MENY
Hvem er vi?
Vår organisasjon
Markedsoversikt / Priser og forslag
Kontakter / Hvordan få en avtale
Tomter for utbygging
Turist-kompleks
Informasjon om skatt og prosedyrer for kjøp
Hvem er vi?
Vi er et nett av eiendomsmeglerfirmaer på Kanariøyene som har satt seg følgende mål:
Representere nøye utvalgte eiendomsmeglere i forskjellige områder av Kanariøyene, (ALLE øyene) hvor disse er aktive og tilstedeværende i de ulike segmentene av boligmarkedet. På denne måten er det mulig å tilby varierte løsninger, men hovedsaklig å kunne tilpasse krav og behov etterspurt av våre kunder.
Utføre ulike tilleggstjenester for å kunne gjennomføre på en sikker måte kjøp av eiendom i utlandet.
Alle våre byråer er drevet av eller representert av skandinavere. De har lang erfaring og meget god kjennskap til markedet og dets muligheter i lokalområdet. Meglerne som driver eller representerer disse eiendomsmeglerbyråene, har i tillegg stabile og anbefalte kontakter som f.eks. konstruksjonsfirmaer, tekniske eksperter, prosjektansvarlige, banker, skattekonsulenter og advokater.

Alle kontrakter skrives på spansk og blir deretter oversatt av internasjonalt godkjente oversettere til norsk før kontraktinngåelse.
Dine krav settes i sentrum.
Vanligvis er internett-sider basert på presentasjoner av eiendommer. Vi bruker også dette, men mest av alt for å indikere eiendomsmarkedets opptreden.
Valg av eiendom eller investeringsobjekt, trenger en mer personlig oppfølging.
Hvor mye er eiendommen vedlikeholdt, beliggenhet, kort vei til post, apotek, butikk o.l., eventuelt støy, lyd-og lys-forhold, hvordan står sola i.f.h.t. eiendommen og eventuelle vindforhold o.s.v.; dette er særpreg som er umulige å få med i en boligannonse på internett.
Ut i fra dine krav og detaljerte behov, utfører vi nøye søk blant våre eiendommer og kan deretter tilby deg kun eiendommer av interesse.
Klikk øya som interesserer deg på eiendomsmarkedet
TENERIFE GRAN CANARIA FUERTEVENTURA LANZAROTE


© www.kanarioeyene.com