© www.infocanarie.com
Fuerteventura
KanariØyene

© www.infocanarie.com
Fuerteventura er den nest største øya i øygruppen Kanariøyene, men den er også den minst kjente. Øya, i motsetning til Tenerife og Gran Canaria, kjennetegnes ikke i den grad av vulkaner og fjellområder.Klimaet er mildt hele året pga den korte avstanden til den afrikanske kysten.. Strendene har enten hvit eller gullfarget sand og vannet er krystallklart. Innlandet er tørt med små oaser og palmetrær som stikker fram her og der. De små fiskelandsbyene med sitt lokale havneområde, gir også sitt spesielle særpreg og er karakteristisk for øya.Her kan man komme i direkte kontakt med lokalbefolkningen og det genuine kjøkken der de tradisjonelle rettene er basert på fisk.
Denne øya er spesielt egnet for den som vil bruke ferien sin til å komme seg bort fra det hektiske og frenetiske hverdagslivet og bare slappe av.
På Fuerteventura for de som er glad i naturen, i havet, de som elsker
å dykke eller vindsurfe og de som vil ta del i lokalkulturen og tradisjonene, har veldig mange muligheter til dette da denne øya i forhold til de andre, er kanskje den som er mest uberørt av turismen.
De mest kjente plassene er:Corralejo, Caleta de Fuste, Playa jandia, Playa barca, La Oliva, Majanicho..

HOLYDAYS OFFERS AND SOLUTIONS
© www.kanarioeyene.com