© www.infocanarie.com
Gran Canaria
KanariØyene

© www.infocanarie.comBare den litt distrè turisten og opptatt av å more seg og slappe av på Gran Canaria, legger kanskje ikke merke til hvilket mikrokontinent han oppholder seg på.

Landskapet på Gran Canaria er ekstremt variert. Det finnes sanddyner som minner om de man finner i Sahara, fruktbare åser med små innsjøer, nåletrær, som minner litt om våre norske skoger hadde det ikke vært for stedene man ser hvor det dyrkes bananer og avocado, høye og smale canyons, klipper som stuper ned i havet og tar fra deg pusten, strender med sand av lava og tørre områder med kaktus og lignende vegetasjon. De mest kjente plassene på øya er hovedstaden Las Palmas de Gran Canaria, Teror, Agaete, Maipez de Agaete, Maspalomas, Arucas og sist men ikke minst Playa de Ingles som det stor turistsenteret.

.
På lik linje med de andre øyene, har turistnæringen blitt drevet og utviklet bevisst og kan i dag tilby tjenester av førsteklasses kvalitet. Strendene er vakre og velutstyrte. Man finner flere Spa-senter, turistattraksjoner og steder for underholning og moro.
Det mangler selvfølgelig heller ikke på sports-senter. Da viser vi spesielt til golf, surfing og vindsurfing (ofte finner det sted konkurranser på høyt nivå) ,tennis, sportsfiske osv.

Det mangler ikke på muligheter for å komme i kontakt med den lokale kulturen og utdype den.
Musèer, et viktig universitetssentrum ( det blir sagt i sterk konkurranse med universitetet "La Laguna" på Tenerife), kulturelle begivenheter og lokale initiativ er til din disposisjon..

kanarioeyene.com: Alle rettigheter, beskyttet av lovverket, er reservert opphavsmann og skaper av denne web-portal. Reproduksjon , også delvis, av disse sidene, er forbudt.

HOLYDAYS OFFERS AND SOLUTIONS
© www.kanarioeyene.com