Eiendomsinvesteringer
på Fuerteventura

På Kanariøyene finner du ikke bare ett eiendomsmegler-firma, men ett helt eiendomsmeglernett til din tjeneste. Eiendomsmeglerfirmaene som opererer på fuerteventura og som samarbeider med oss, er drevet av eller representert av skandinavere. De har lang erfaring og meget god kjennskap til markedet og dets muligheter i lokalområdet. Meglerne som driver eller representerer disse eiendomsmeglerbyråene, har i tillegg stabile og anbefalte kontakter som f.eks. konstruksjonsfirmaer, tekniske eksperter, prosjektansvarlige, banker, skattekonsulenter og advokater, noe som kan være til stor fordel for deg som kunde.
MENY
Hvem er vi?
Vår organisasjon
Markedsoversikt / priser og forslag
Kontakter / Hvordan få en avtale
Tomter for utbygging
Turist-kompleks
Informasjon om skatt og prosedyrer for kjøp
Forslag og indikasjoner på det lokale eiendomsmarkedet.

Viktig:Tatt i betraktning at vi samarbeider med mange eiendomsmeglerfirmaer i ulike områder på forskjellige øyer, er det helt umulig rent praktisk å legge ut alle eiendommene online og holde alt oppdatert til en hver tid. Det er derfor mye mer effektivt med dine spesifiserte og detaljerte ønsker og behov som vi da kan imøtekomme i den grad det er mulig.
Hvorfor har vi ikke laget en moderne portal med søkemotor for eiendomsmarkedet?
Uansett hvilken type eiendom du som kunde søker, må vi på den ene siden forsøke å innfri dine forventninger og på den andre ta i betraktning hva som er ledig og hvordan markedet er for øyeblikket på gjeldende øy.
Den oppfølgingen og søket på vårt eiendoms-nett vil bli så personlig som overhodet mulig.
Vårt utgangspunkt er dine inngående og detaljerte krav og behov for å kunne tilby eiendommer av interesse.
Prisantydninger på eiendommer på fuerteventura.
For å vise hvor eiendomsmarkedet befinner seg rent prismessig, har vi ført opp noen eksempler med gjennomsnittspriser i området Playa de Las Americas/Los Cristianos.
Ettromsleielighet= fra 85.000 Euro
Toromsleielighet= fra 95.000 Euro
Treromsleilighet= fra 150.000 Euro
Fireromsleilighet= fra 195.000 Euro

Tomter for utbygging og eiendomsutvikling.
Undersøkelser av markedet og kontinuerlig monitorering for å finne de beste mulighetene for kjøp av tomter for utbygging, utføres daglig av eiendomsmeglerne og deres firmaer som vårt eiendomsnettverk er satt sammen av.
Dette tillater oss å åpne og vedlikeholde en dialog med konstruksjonsfirmaer og eiendomsutviklere og dermed tilby deg følgende tjenester:
Analyser av markedet og påfølgende strategisk konsulentvirksomhet.
Individualisering av de beste mulighetene tilgjengelige for øyeblikket på markedet med de krav som en fremtidig kunde har. Opplegg av strategi og praktisk hjelp på stedet til utførelse av salg av ferdigkonstruert bygning.
Utvikle og fullføre konstruksjonsprosjekt . Finne leverandører, utføre den byråkratiske delen av prosjektet, planlegging og assistanse gjennom realisasjonsfasen.
Presentere bygge-prosjektet til de største og viktigste bankene i området for å oppnå en finansiering for å dekke (helt eller delvis) kostnadene for en realisasjon. Den aktuelle banken formulerer betingelsene/vilkårene for vurderings- og forhandligsforholdene.
Klikk øya som interesserer deg på eiendomsmarkedet
TENERIFE GRAN CANARIA FUERTEVENTURA LANZAROTE


© www.kanarioeyene.com