ENGLISH VERSION

© www.infocanarie.com
Tenerife - Tenerif
KanariØyene

© www.infocanarie.com
Tenerife (Tenerif) er den største øya av de syv som danner øygruppen Kanariøyene. Den er en vulkanøy, og mange av vulkanene er fortsatt aktive. Blant dem finner vi den største som heter "il Pico del Teide" og er dominant på Tenerife med sine 3718 m.o.h.
Tenerife er veldig imponerende med sin varierte natur og sitt milde klima også om høsten og vinteren. (Gjennomsnittstemperatur 24'C). Takket være den høye gjennomsnittstemperaturen, har Tenerife en jevn strøm av turister hele året.

Definert som øya med evig vår, har to turist hoved-senter: i nord Puerto de la Cruz som i årevis har vært turist-hovedstaden på øya, men i dag forbigått av Playa de Las Americas som ligger på sørsiden.De siste årene har Playa de Las Americas hatt en eksplosiv utvikling med utbygging av moderne hoteller. Klimaet er litt tørrere i forhold til Puerto.
Santa Cruz, hovedstaden, er kjent for karnevalet sitt med fester, opptog med pyntede vogner, sambaskole og musikk som invaderer gatene og torgene.
Tenerife, annet enn å ha et klima å være misunnelig på, kan tilby mange muligheter for den som er interessert i naturen med sine ulike steder dedikert til botanikk eller vern av flora og fauna. Det anbefales å reise til øya " La Gomera"som ligger svært nære, og som er på UNESCOs liste over verneverdige og beskyttede områder.

For den som vil slappe av i ferien, men også praktisere litt sport, har nok å velge mellom.
Golf er den største sporten med flere golfklubber (minst tre med høy internasjonal standard), ridning, dykking, sportsfiske fra båt, seiling, vindsurfing, tennis, eskursjoner til fots, Go-kart, paragliding og masse annet.

Til slutt må man huske at Tenerife er kjent for de fleste for sitt milde klima til enhver årstid, men det finnes også andre særpreg som gjør denne øya interessant.
Den har faktisk en optimal turist-organisasjon med massevis av tiltak med underholdning og moro. Dersom man tar en titt på listen over alle musèene man finner, så forstår man at den som også søker litt kultur, ikke behøver å reise skuffet hjem.


HOLYDAYS OFFERS AND SOLUTIONS
© www.kanarioeyene.com