Eiendomsinvesteringer
på Fuerteventura

På Kanariøyene finner du ikke bare ett eiendomsmegler-firma, men ett helt eiendomsmeglernett til din tjeneste. Eiendomsmeglerfirmaene som opererer på fuerteventura og som samarbeider med oss, er drevet av eller representert av skandinavere. De har lang erfaring og meget god kjennskap til markedet og dets muligheter i lokalområdet. Meglerne som driver eller representerer disse eiendomsmeglerbyråene, har i tillegg stabile og anbefalte kontakter som f.eks. konstruksjonsfirmaer, tekniske eksperter, prosjektansvarlige, banker, skattekonsulenter og advokater, noe som kan være til stor fordel for deg som kunde.
MENY
Hvem er vi?
Vår organisasjon
Markedsoversikt / priser og forslag
Kontakter / Hvordan få en avtale
Tomter for utbygging
Turist-kompleks
Informasjon om skatt og prosedyrer for kjøp
Visninger/planlegging av avtaler.
Vi har funnet en måte som har som mål å gi kunden konkrete og effektive svar på forespørselen gjennom forslag som svarer kun til det som kunden har spesifisert. På denne måten optimerer man tiden (begge parter) som etterhvert kan brukes på visninger og besøk i nærområdet.
Dette gjelder uavhengig av om det er en bolig til utleie eller feriebruk, helårsbolig, hotell, gjestegiveri, lokaler til kommersiell bruk som butikk/restaurant, håndtverksvirksomhet eller industriell bruk.
For lokaler til kommersiell- håndtverks-og industriell bruk er det muligheter for å leie så vel som å kjøpe.
For tomter med byggetillatelse vil vi spesifisere følgende:
Med en presis forespørsel og indikasjoner gitt av den potensielle kunden, kan nettverket aktiveres og søket settes i gang.
Etter å ha silt ut aktuelle tomter, følger planleggingen av avtalene for befaring.Vurdering av de ulike tomtene og eventuelle forhandlinger angående kontrakten følger deretter.
Ved et eventuelt kjøp, sammen med klienten, vurderer man fordeler og praktiske forhold ved å eventuelt ta opp et lån i en av lokalbankene.
Dette vurderes selvfølgelig ut i fra hver enkelts behov,situasjon og utgangspunkt for kjøpet.
Klienten får hjelp med tekniske og byråkratiske aspekter fra det øyeblikket avtalen om kjøp eller leie inngåes til kontrakten er underskrevet.
Tomter for utbygging og eiendomsutvikling.
Undersøkelser av markedet og kontinuerlig monitorering for å finne de beste mulighetene for kjøp av tomter for utbygging, utføres daglig av eiendomsmeglerne og deres firmaer som vårt eiendomsnettverk er satt sammen av.
Dette tillater oss å åpne og vedlikeholde en dialog med konstruksjonsfirmaer og eiendomsutviklere og dermed tilby deg følgende tjenester:
Analyser av markedet og påfølgende strategisk konsulentvirksomhet.
Individualisering av de beste mulighetene tilgjengelige for øyeblikket på markedet med de krav som en fremtidig kunde har. Opplegg av strategi og praktisk hjelp på stedet til utførelse av salg av ferdigkonstruert bygning.
Utvikle og fullføre konstruksjonsprosjekt . Finne leverandører, utføre den byråkratiske delen av prosjektet, planlegging og assistanse gjennom realisasjonsfasen.
Presentere bygge-prosjektet til de største og viktigste bankene i området for å oppnå en finansiering for å dekke (helt eller delvis) kostnadene for en realisasjon. Den aktuelle banken formulerer betingelsene/vilkårene for vurderings- og forhandligsforholdene.

Planlegging av visninger.
Hvis du har tenkt å reise til Kanariøyenep på visninger , send oss skjemaet på linken som du finner lenger ned på siden med dine ønsker, krav og behov.
Med en gang vi mottar ditt skjema, starter vi å søke. Det må være oss i hende minst 15-20 dager før ditt opphold på Kanariøyene. Ut i fra presise datoer, kan vi planlegge flere visninger og i tillegg til dette, besøk på eiendomsmeglerkontoret/ene.
På denne måten sparer du masse tid, men hovedsaklig reiser du kun på visninger av interesse.
I løpet av perioden fra du har sendt inn skjema med etterspørsel, fram til avreise og opphold på øya, holder vi deg underrettet med oppdatert og eventuelt ny informasjon.

Skjema for å ta kontakt/Planlegging visninger
Tatt i betraktning at vi samarbeider med mange eiendomsmeglerfirmaer i ulike områder på forskjellige øyer, er det helt umulig rent praktisk å legge ut alle eiendommene online og holde alt oppdatert til en hver tid. Det er derfor mye mer effektivt med dine spesifiserte og detaljerte ønsker og behov som vi da kan imøtekomme i den grad det er mulig.

NB: Alle felt må fylles ut. Unøyaktig skjema, delvis utfylt eller med mangler , vil ikke bli besvart.


Skjema for å ta kontakt/planlegging visninger >>> KLIKK HER
Phone : +47 936 60 243
Klikk øya som interesserer deg på eiendomsmarkedet
TENERIFE GRAN CANARIA FUERTEVENTURA LANZAROTE


© www.kanarioeyene.com